Šta radi Bosanac u divljini?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta radi Bosanac u divljini?

Skoro svako je makar jedom na televiziji video Bera Grilsa kako preživljava u pustinji, prašumi, na Severom polu, hraneći se crvima ili zebrama, pijući vodu iz balege slona, a sve to da bi naučio gledaoce kako da se snađu u uslovima u kojima se verovatno nikada neće naći. Poučen ovim primerima majstora preživljavanja jedan Bosanac zaputio se u divljinu Garnišpartenkirhena!

Kako se pustolovina u divljini Garnišpartenkirhena završila, koji je najbolji crep i laminat za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vaše improvizirano noćno sklonište, saznajte u videu koji vam prenosimo.

U ovoj parodiji poznate dokumentarne emisije možete naučiti i kako da napravite kvalitetnu zamku za ulov "odrasle ženke velikih ćevapa pečenih na uglju". Kriza je, ko zna kada će stići sledeća plata, a ne može se živeti samo od čvaraka i hleba, uči nas snalažljiv Bosanac.

A sada pogledajte original...

...ili ovo!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kako Bosanac preživljava u divljini (Video)

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2011

Sigurno ste već videli majstora preživljavanja Bera Grilsa na Discovery kanalu, a sada pogledajte parodiju na istog. Ako vas je ikada zanimalo kako preživeti u divljini i u zamku uhvatiti "odraslu ženku velikih ćevapa ", pogledajte ovaj video.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.