Šta rade zvezde kad se pregoje?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta rade zvezde kad se pregoje?

U magazinima, na televiziji i na reklamama uvek stoje devojke s dugim nogama, vitkim telima i bujnim grudima, koje diktiraju standarde lepote. Kao i svi ostali stanovnici Planete, i slavni veoma često imaju problema s viškom kilograma. Iako ih, na žalost, nema često u javnosti, neke su zvezde tokom prethodne godine nakupile malo masnih naslaga na svojim telima. Čini nam se da bi one bile mnogo bolji uzor mladim devojkama, od anoreksičnih primeraka koje stalno viđamo u medijima i koje nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uveravaju da je samo premršavo telo lepo.

Nikol Egert, koja je 90-tih glumila u poznatom serijalu "Bejvoč", u prepoznatljivom crvenom kupaćem kostimu budila je maštu mnogim muškarcima. Danas, s 39 godina, oblači se mnogo manje provokativno i svoje obline skriva s širim modelima odeće.

Među zvezdama, čija telesna težina stalno varira, spada i Britni Spirs, koja je vrhove top muzičkih lestvica osvojila već sa 17 godina. Sa trudnoćom je dobila nekoliko kilograma, a njeni mišići na savršeno isklesanom telu su postali mnogo manje vidljivi. Ipak, Britni se ne opterećuje previše tim, nego i dalje samouvereno nosi seksi odeću kao i ranije.

Dženet Džekson, je prošlog leta u videospotu pokazala svoj savršeno oblikovani stomak, ali s dolaskom hladnijih meseci i kilogrami na njenom telu su se nakupljali, a trbušni mišići sve više nestajali. To Dženet, čini se, ne zabrinjava previše, jer ona i dalje s mnogo energije odrađuje svoje nastupe, samo što sada svoj stomak skriva ispod nešto dužih majica.

Ne tako davno, još jedna pevačica je budila maštu muškaraca svojim savršenim telom na kojem je nosila veoma oskudnu odeću. Sada, kada telo Kristine Agilere nije ni blizu onom vitkom po kojem je pamtimo, čini nam se da je njen osmeh mnogo širi i iskreniji.

Nekoliko kilograma tokom godine dobile su Miša Barton, Ališa Kiz, Keli LeBrok... I ne nerviraju se!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.