Da je pas najbolji čovekov prijatelj odavno znamo. Ali šta ovaj pas radi zbog bebe je neverovatno

Izvor: Blic, 03.Jan.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da je pas najbolji čovekov prijatelj odavno znamo. Ali šta ovaj pas radi zbog bebe je neverovatno

Toliko puta smo bili svedoci priča koje su nam na najdirljiviji način dokazale da je pas zaista čovekov najbolji prijatelj. Internet su nedavno preplavile fotografije male River, bebe stare samo dve nedelje, i kućnog ljubimca, šibe inu Zero, koje su do sada jedan od najlepših dokaza ove teorije. Kad god joj je blizu, Zero iskoristi priliku da nežno njuši ruku svoje nove gospodarice.

Čak i kada mirno spava, on je ne ispušta iz vida.

A često >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << joj se i sam pridruži u dremkanju. Ako se River zanima svojim igračkama, Zero se i tad trudi da ništa ne pođe po zlu. Čak ni pažnja roditelja nekad nije dovoljna garancija da je mala gospodarica sigurna i zaštićena.

Tata presvlači ćerkicu, a verni stražar je ni tad ne gubi iz vida. Opasne su te pelene, nikad se ne zna šta može da se desi.

Nema dileme, ovo je jedna od retkih mama koje nikad ne moraju da brinu, jer ako je išta sigurno, onda je to činjenica da je njena beba u svakom trenutku na sigurnom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da je pas najbolji čovekov prijatelj odavno znamo. Ali šta ovaj pas radi zbog bebe je neverovatno

Izvor: Dzungla.org, 03.Jan.2014

Toliko puta smo bili svedoci priča koje su nam na najdirljiviji način dokazale da je pas zaista čovekov najbolji prijatelj. Internet su nedavno preplavile fotografije male River, bebe stare samo dve nedelje, i kućnog ljubimca, šibe inu Zero, koje su do sada jedan od najlepših dokaza ove teorije.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.