Šta otkriva oblik grudi

Izvor: Kurir, 30.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta otkriva oblik grudi

Izgled poprsja, kažu, mnogo govori o karakteru i seksualnim sklonostima žene

Muškarci, obratite pažnju!

Oblik i veličina grudi mogu nam mnogo toga reći o ličnosti žene, kao i o njenim seksualnim sklonostima, tvrdi italijanski seksolog Pjero Lorenconi. On je tipove grudi kategorisao prema odgovarajućem obliku voća, a na vama je da proverite koliko ima istine u njegovom otkriću.

Limun

Muškarci koji žele živahnu partnerku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trebalo bi da biraju žene s grudima u obliku limuna, koje su podignute i izbočene. One uživaju u seksu, pune su živote i znaju da se našale na svoj račun. Žele uravnotežen život bez puno iznenađenja, a u krevetu vole raznolikost.

Ananas

Ovalne grudi imaju inteligentne žene sa uspešnom karijerom, koje su romantične i verne. Onaj ko osvoji njihovo srce neće ga tako lako izgubiti. Seks vole umereno.

Grejpfrut

Podignute i čvrste grudi takođe nisu dobar znak za vatreni seks. Istina, takve žene izgledaju erotično, ali u stvari su stidljive. Rado će razmaziti partnera, ali ne seksom, jer više vole samo da se maze i u krevetu nisu nimalo zahtevne.

Lubenica i dinja

Žene s velikim, okruglim grudima poput lubenice ili dinje doživljavaju se kao majčinski tipovi, što i nije daleko od istine. Vlasnice ovakvih grudi su hedonisti kad je reč o hrani, uživaju u tome da im se drugi dive, ali seks vole nešto malo manje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šta otkriva oblik grudi

Izvor: medio.rs, 30.Okt.2012

Izgled poprsja, kažu, mnogo govori o karakteru i seksualnim sklonostima žene

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.