Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta oni misle o seksu na prvom sastanku

Kao i za sve slične teme, ne postoji samo jedan odgovor...

Pravac u vezu

- Nemam puno iskustva, ali par puta sam iz takve situacije završio u vezi (Goran, 23).

O da, da

- Moja verenica i ja smo ga imali (Ivan 26).

Ipak ne

- Voleo bih da imam seks na prvom sastanku, ali bih o njoj, verovatno, imao drugačije mišljenje. Poštujem devojke koje umeju da se suzdrže i cene sebe više od prosečne. Želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << budem sa onom koju je teško uhvatiti (Siniša, 24).

- Sve je okej

- Nastavio bih da izlazim sa devojkom, posebno ako smo razvili neku neviđenu konekciju. Još ako je seks dobar... (Danilo, 32).

Bez prstena

- U toj situaciji, u suštini, zavisi od toga kakva je devojka. Ali mislim da sedam od deset muškaraca ne bi volelo da oženi devojku sa kojom su spavali na prvom dejtu (Dejan, 25).

Moćni trenutak

- Muškarac u tom slučaju izgubi poštovanje prema devojci samo ako mu ona to dozvoli, odnosno ako pokaže da je nesigurna u sebe. Seks na prvom dejtu nije slabost, već moć (Zoran, 29).

Dobar vajb

- Sve zavisi od situacije. Ako dobijem vajb da je to sve što želi, sigurno se neću buniti i verovatno ćemo iskoristiti jedno drugo. A ukoliko se učini da ona želi više i ako je dobra hemija između nas, pozvaću je ponovo na dejt, pa polako (Nenad, 30).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.