Šta nosite u torbi? Ništa specijalno, ključeve, novac i bratove AMPUTIRANE RUKE

Izvor: Blic, 10.Avg.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta nosite u torbi?" Ništa specijalno, ključeve, novac i bratove AMPUTIRANE RUKE

Obezbeđenje na jednoj autobuskoj stanici u kineskoj provinciji Guejdžoj je pronašala iznenađujuću stvar u torbi jednog putnika tokom kontrole skenerom. Naime, u prtljagu su tokom rutinske provere pronašli ljudsku ruku, a zatim nešto kasnije još jednu.

Pedesetogišnji Ženg Đing je tvrdio kako je to ruka njegovog rođenog brata koju on sada vraća kući kako bi jednog dana u budućnosti bila sahranjena zajedno sa telom njegovog brata.

Snimak koji se pojavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << internetu prikazuje Ženga kako stavlja torbu na proveru, a zatim je radnik obezbeđenja kako poziva policuju, koji su nakon pretrage pronašli još jednu ruku, takođe zavijenu u slojeve plastičnih kesa.

Ženg je zatim objasnio nadležnim vlastima kako su njegovom bratu nakon strujnog udara amputirali obe ruke, a da se u njegovom selu veruje da pokojnici moraju da budu sahranjeni celi, pa je zato odlučio da prenese ruke svog brata do kuće.

Inače, njegov brat je živ i nalazi se u bolnici, piše Dejli Mejl. Policajci su ga na kraju pustili, nakon što su proverili tačnost njegove priče.

Osoblje sa stanice je ukazalo Žengu da razmisli o drugim načinima transporta kako bi bio obazriviji prema drugim putnicima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.