Izvor: Istinomer.rs, 07.Nov.2020, 18:05

Šta nam je pokazalo masovno testiranje u Slovačkoj?

Skoro svi odrasli stanovnici Slovačke, kao i tinejdžeri, testirani su početkom novembra na kovid19 brzim antigen testom a ovog vikenda se odvija drugi krug testiranja. Država s oko 5,5 miliona stanovnika odvažila se da testira celu naciju. I, dok je premijer Igor Matovič bio i više nego optimističan, predsednica Zuzana Čaputova proglasila je plan testiranja na nacionalnom nivou skoro pa nemogućom misijom. Šta se zapravo desilo u Slovačkoj i šta možemo naučiti iz njihovog primera?
The post Šta nam je pokazalo masovno testiranje u Slovačkoj? appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

"TESTIRANO VIŠE OD POLA MILIONA LJUDI" U Slovačkoj drugi krug masovnog testiranja stanovništva

Izvor: Blic, 08.Nov.2020, 01:37

U Slovačkoj se ovog vikenda nastavlja masovno testiranje građana na korona virus, a do podne u subotu je testirano više od pola miliona ljudi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.