Šta joj bi: Žena princa Čarlsa se postidela pred baletanom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta joj bi: Žena princa Čarlsa se postidela pred baletanom

Kamila, vojvotkinja od Kornvola, mnogo voli balet, ali kada je baletan Fernando Montano izveo performans, žena princa Čarla se malo postidela.

Baletan se posle performansa upoznao sa princom Čarlsom i Kamilom Parker

 

Baletan, zvezda Kraljevskog baleta, zaplesao је tokom jedne državne večere u Bogoti.

 

Kamila nije mogla da skloni pogled sa baletana Montanе tokom izvođenja performansa. Po završetku je izjavila da joj je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << privilegija da odgleda takvo izvođenje.

 

Nakon njegove solo tačke “Labudova smrt“, sa kojom je ostavio Čarlsa i Kamilu u zanosu, baletan je prišao da se upozna sa njima.

 

Fernando Montano performs for Prince Charles and the Duchess of Cornwall in Bogota. Breathtaking. from Rebecca English on Vimeo.

 

Glamurozna večera je poslednji angažman u kojem je par uživao. Priređen je njima u čast kao formalna dobrodošlica u Kolumbiju. Par je obišao mnoge znamenitosti Kolumbije kao i Sajam održivosti sa prezentacijom proizvoda, robe i ekoloških projekata iz cele Kolumbije.

 

Takođe su se sastali sa meštanima Kartagine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.