Šta je zveknulo na HRT-u

Izvor: RTS, 07.Nov.2009, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je "zveknulo" na HRT-u

Generalni direktor RTS-a gostovao je, video linkom, prošle nedelje u centralnom dnevniku HRT-a. TV kritičarka "Nacionala" ocenila je nulom ponašanje zagrebačke voditeljke. Prenosimo tekst iz hrvatskog nedeljnika.

Dijana Čuljak Šelebaj video linkom je u Dnevnik pozvala direktora srpske televizije, Aleksandra Tijanića, čovjeka poznatog po visokorazvijenoj i krajnje arogantnoj prc-vještini s kojom se ne uspijevaju nositi ni daleko moćniji umovi od Dijanina.

Pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uvrijeđeno i s karakterističnom uglađenošću frizirane matrone upitala ga je kako to da se u Srbiji zabranjuje kabelsko emitiranje Hrvatske televizije i tu si je zapečatila sudbinu.

Premda s vrlo upitnih pozicija i s krajnje klimavim argumentima, razvalio ju je ko beba zvečku otvorenim općenjem u mozak, naglašeno izgovarajući kraticu HRT kao da je riječ o dobro treniranoj pasmini šminkerskih džukela i posprdnim izvlačenjem prljavog Sutlić-veša u razgovor koji s time nije imao nikakve veze.

Dijanica se u svemu tako genijalno snašla da je samo nadureno konstatirala kako "to baš i nije bilo kolegijalno" i bez dobivenog konkretnog odgovora na početno pitanje - naglo prekinula razgovor sa sugovornikom.

Došlo mi je da je potapšam po nalakiranoj glavici: "No, no, dijete, nabavit će tebi Hloverka sugovornika koji je GLUPLjI od tebe".

Objavljeno u Nacionalu br. 729

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.