Šta je u dnevnicima pisao Ričard Barton?

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je u dnevnicima pisao Ričard Barton?

Glumac, kojeg Holivud i danas slavi, u svojim dnevnicima je uglavnom pisao o ljubavi prema Elizabet Tejlor.

U delovima iz njegovih dnevnika koji će u celosti biti objavljeni u oktobru ove godine, Ričard nije krio emocije prema Elizabet sa kojom se ženio dva puta, ali je otvoreno pisao i o problemima sa alkoholom koje je jedino ona umela da toleriše...

''Napravila je od mene čoveka koji sam danas. Ona je uzbudljiva ljubavnica, stidljiva žena i duhovita osoba. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sjajana glumica, ona može biti arogantna i tvrdoglava, ali i popustljiva i nežna i jedina je koja toleriše moje nepodnošljivo ponašanje i česta opijanja'', jedan je od citata iz Bartonovih dnevnika koje su preneli ostrvski mediji.

Elizabet i Ričard su se upoznali 1961. godine na snimanju filma "Kleopatra" i u svoje vreme su slovili za najkontraverzniji par Holivuda, a posle razvoda 1976. godine retko su i komunicirali. Slavni glumac je umro 1984. u 59 godini godini, a Elizabet je preminula prošle godine.

Bartonove dnevnike je univerzitetskom profesoru Kristoferu Vilijamsu ustupila glumčeva udovica Sali, a on je odlučio da ih malo "dotera" i na jesen objavi kao knjigu.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.