Šta je ovo ministre?

Izvor: RTS, 03.Jul.2010, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je ovo ministre?

Javno mnjenje Ukrajine i političari bili su šokirani potezom svog predsednika Viktora Janukoviča kada je na sednicu vlade doneo drogu. Janukovič je hteo samo da pokaže kako mladi lako dolaze do narkotika poručujući preko interneta.

Predsednik Ukrajine Viktor Janukovič iznenadio je javnost. Na sednicu vlade doneo je drogu.

Janukovič kaže da je tako želeo da pokaže ministrima i pravosudnim organima da se narkotici mogu bez problema, kupiti preko interneta i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uneti u zemlju.

Sednica vlade koju je prenosila televizija počela je uobičajeno, a onda je Viktor Janukovič otvorio crvenu kutiju u kojoj su bile epruvete sa drogom.

Objasnio je da su iz njegovog kabineta sasvim lako poručili drogu preko internteta.

"Samo nekoliko dana posle porudžbine, stigli su nam marihuana, kokain, psihoaktivne supstance i ilegalni lekovi. Ministre, šta kažete na to?", zapitao je Viktor Janukovič.

Malo ko je imao šta da kaže ljutitom predsedniku, koji traži da se udvostruče napori kako bi se sprečila prodaja narkotika. Nakon sednice, droga je uništena, a dileri uhvaćeni.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.