Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta čeka svjetske lidere u godini Pijetla?

Riječ je o ženi koja je bila jedna od rijetkih koja je predvidjela veličanstvenu Trampovu pobjedu. Sada proslavljena proročica Prisila Lam iz Hongkonga predviđa sudbinu svjetskih lidera u nadolazećoj godini Pijetla.

 Prvenstveno se fokusirala na svjetske lidere, a konkretno za Trampa kaže da će imati dobar početak godine, ali veoma loš završetak.

Lamova, koja je bazirana u hramu Vong Tai Sin, poznata je po tome što sudbinu čita sa lica ljudi, ali i dlanova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ovim se bavi više od 20 godina i zasad nije pogriješila.

 Širom svijeta je postala poznata upravo svojom sigurnom prognozom da će Tramp nadmoćno pobijediti Hilari Klinton.

Kako počinje godina Pijetla, tako je ona odlučila da prorekne sudbinu svjetskih lidera na osnovu kineskog horoskopa.

Kada je riječ konkretno o Trampu, odlikuje ga sposobnost da bude samouvjeren, da djeluje brzo, bez puno razmišljanja i promišljanja. Kako je element Trampovog dana rođenja zemlja, doći će do određenih poremećaja, tako da će mu kraj godine biti vrlo nezgodan.

Prema riječima Lamove, Tramp je rođen u godini vatre, pa su tako proljeće i ljeto, kad je toplo, najbolji periodi godine za njega. Međutim, kako budu dolazili hladniji mjeseci, on će nailaziti na velike poteškoće, posebno u vidu protesta širom SAD.

Izuzetno povoljna godina čeka ruskog predsjednika Putina. Naime, kako Lamova kaže, on je rođen u godini Zmaja, a "zmaj je jak, može ići gdje god poželi, može plivati, a može i letjeti". Ona kaže da je Putin čovjek pun entuzijazma. Kombinacija godine i dana rođenja znači da je Putin izuzetno jak lider, veliki mislilac.

"Putin će svakako imati dobru godinu. Element metala donijeće mu dosta novca krajem godine, ne samo za njega, već i za Rusiju. Mislim da će ruska ekonomija definitivno prosperirati", rekla je Lamova.

Kada je riječ o kineskom predsjedniku Si Đinpingu, koji je rođen u vatrenom znaku, onda mu Lamova predviđa jednu fantastičnu godinu.

"Ovo će biti izuzetno dobra godina za kineskog predsjednika, posebno ako uzmemo u obzir da je rođen u godini Zmije, a to znači da mu odgovara godina Pijetla. Zapravo, ove godine ga čeka dupla sreća", kaže ona.

Objašnjava da su karakteristike vodene zmije veoma slične karakteristikama zmaja, jer zmija može da ide kroz vodu, ali i po kopnu. Ona je uvjerena da će Kina, pod Đinpingovim vođstvom, imati dosta novca, a sve zahvaljujući dobroj sreći koja će pratiti njenog lidera.

Jedina dama kojoj je Lamova prognozirala ovu godinu bila je njemačka kancelarka Angela Merkel. Za nju kaže da je dan njenog rođenja odredio da Merkelova bude čvrsta osoba, s obje noge na zemlji. Ti ljudi su kao drvo koje ima veoma duboko korijenje u zemlji. Zapravo, element drveta Merkelovu čini istovremeno jakom, ali i veoma ljubaznom osobom dobrog srca. Upravo ta njena ljubaznost se vidi kroz činjenicu da prima toliki broj izbjeglica u svoju zemlju", kaže Lamova.

Međutim, ta njena ljubaznost će naići na velike probleme, posebno tokom ljeta. "Pijetao je vatren, a kad dođe ljeto, vatra pijetla može spaliti drvo. Ipak, sreća je što živi na sjeveru Njemačke gdje ljeta i nisu toliko vrela. To zapravo znači da će ona uspjeti da prevaziđe sve poteškoće s kojima će se suočiti tokom ljeta", kaže na kraju Lamova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.