Šta čeka Beograd? Sutra u 9.45...

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 13:05

Šta čeka Beograd? "Sutra u 9.45..."

Skupština grada zakazana je sutra za 10 sati, a ja ću se obratiti oko 9.45 sati, rekao je danas Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda.

"Tada ću vam dati sve informacije, a zakazana je za 10 sati", ponovio je Šapić.

Dodao je da će sutra u 9.45 sati dati sve informacije.

Na pitanje "Kurira" da li je on među naprednjacima koji vrše pritisak na predsednika Aleksandra Vučića da se ne ide na nove beogradske izbore, kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je:

"Ja nisam, ali sutra ću vam nešto više reći o tome, a svakako da će odluka biti do tog 3. marta. Sutra ću vam reći neku informaciju više. Taj 3. mart je taj zakonski datum. Ali ako mene pitate, ja nisam među onima koji vrše pritisak na predsednika".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: Svi detalji oko Skupštine Beograda sutra, sve će biti završeno do 3. marta

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Feb.2024

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je konstitutivna sednica Skupštine grada zakazana sutra za 10 sati, ali nije želeo da potvrdi da li Srpska napredna stranka (SNS), čiji je član, ima većinu ili ne.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.