Srušio se ruski borbeni avion

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 16:09

Srušio se ruski borbeni avion

Ruski borbeni avion, MiG-31, srušio se tokom rutinskog leta iznad zaliva Avača na teritoriji Kamčatke, poluostrva koje se nalazi na dalekom istoku Rusije.

Ovo je saopšteno danas iz odeljenja informacione podrške ruske Pacifičke flote.

"Prilikom izvođenja planiranog trenažnog leta na poluostrvu Kamčatka, iznad voda Avačkog zaliva, srušio se lovac MiG-31", navodi se u saopštenju Pacifičke flote i precizira da je avion leteo bez municije.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navodi da su se spasilačke službe uputile na mesto nesreće u potrazi za posadom aviona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski "MiG-31" srušio se tokom trenažnog leta na Kamčatki, spasioci tragaju za posadom

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

Lovac-presretač "MiG-31" srušio se tokom trenažnog leta bez municije iznad Avačinskog zaliva na Kamčatki, a u toku je akcija potrage i spasavanja za članovima posade, saopštila je ruska Pacifička flota.

Nastavak na Blic...

Ruski MiG-31 se srušio u Tihi okean, traga se za članovima posade

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2023

Ruski borbeni avion MiG-31 srušio se danas tokom obuke kod obale Tiihog okeana, a nije poznata sudbina dva člana posade za kojima tragaju spasioci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.