Srušio se mali avion sa turistima

Izvor: RTS, 25.Avg.2012, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se mali avion sa turistima

Mali avion sa četiri osobe srušio se na istoku Francuske. Pretpostavlja se da nema preživelih. Avion udario grom, tvrdi očevici.

Na istoku Francuske srušio se mali turistički avion sa četiri osobe,  a strahuje se da nema preživelih, saopštili su lokalni zvaničnici.

U avionu se nalazilo četvoro ljudi od kojih troje švajcarskih državljana, preneo je AFP.

Lokalna policija saopštila je da je avion krenuo iz Belgije ka Švajcarskoj kada se srušio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u blizini mesta Monbelijar.

Spasioci su našli olupinu aviona oko 40 minuta nakon što je upućen poziv za pomoć. Za sada nema indicija da je bilo ko preživeo.

Lokalni gradonačelnik Didije Grijo rekao je da je nekoliko očevidaca ispričalo da je avion udario grom.

"Ništa nije ostalo od aviona, samo gomila krhotina, avion je razbijen u komadiće", rekao je Grijo nakon što je posetio mesto nesreće.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.