Srušio se krov benzinske pumpe u Novom Sadu, povređen jedan vozač (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 04.Avg.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se krov benzinske pumpe u Novom Sadu, povređen jedan vozač (FOTO)

Kako javlja naš dopisnik, povređen je 32-godišnji muškarac, koji se nalazio u automobilu koji je ostao ispod konstrukcije. Kako saznajemo, on je zadobio povredu grudnog koša.
Nakon nevremena koje je trajalo svega desetak minuta, obrušila se konstrukcija NIS-ove pumpe na Bulevaru cara Dušana u naselju Liman u Novom Sadu.
Za sada nema informacija o tome šta bi mogao da bude uzrok pada konstrukcije, ali se pretpostavlja da je do rušenja došlo zbog nevremena koje je pogodilo Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Sad.
Kako je potvrđeno za 021.rs, na terenu su vatrogasci i Hitna pomoć.
Ispod krova je u trenutku incidenta bilo šest automobila u redu za gorivo.

Nakon incidenta na pumpi saopštenjem se oglasio NIS.
„Usled jakog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad, danas oko 18.15 časova došlo je do pada nadstrešnice na benzinskoj stanici „Mala pečurka“ u neposrednoj blizini poslovnog centra NIS-a. Jedna osoba je upućena na pregled u Hitnu pomoć, a oštećena su dva vozila potrošača. Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu”, saopštio je NIS.
Izvor: B92.net

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.