Srušio se avion na dalekovod: Ima poginulih

Izvor: B92, 17.Dec.2023, 10:43

Srušio se avion na dalekovod: Ima poginulih

Tri osobe su poginule kada se mali avion srušio na dalekovode u američkoj saveznoj državi Oregon, saopštila je danas lokalna policija.

Služba za hitne slučajeve okruga Polk primila je u subotu oko 16.55 dojavu o padu jednomotornog aviona nedaleko od grada Indipendensa, prenosi AP.

Istraga je pokazala da je zbog pada aviona na strujne dalekovode došlo do manjeg požara i nestanka struje u jednom naselju.

Elektrokompanija Pacifik Pauver je saopštila da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u Independensu najmanje 375 potrošača ostalo bez struje neposredno nakon pada aviona, preneo je Stejtmen žurnal.

Lokalna policija i Federalna uprava za vazduhoplovstvo vode nezavisne istrage o nesreći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u SAD: Mali avion se srušio na dalekovode - tri osobe poginule!

Izvor: 24sedam.rs, 17.Dec.2023

Istraga je pokazala da je zbog pada aviona na strujne dalekovode došlo do manjeg požara i nestanka struje u jednom naselju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.