Srušio se Antonov An-2

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 08:04

Srušio se "Antonov An-2"

Moskva -- Jedna osoba je poginula a jedna je teško povređena prilikom pada aviona Antonov An-2 u regionu Nižni Novgorod.

Kako je saopštilo rusko Ministarstvo za vanredne situacije, nesrteća se dogodila u 4.10 po lokalnom vremenu, a u trenutku nesreće u avionu su bile dve osobe, prenosi Tass.

Prema prvim podacima istrage, do nesreće je najverovatnije došlo kada je avion udario u dalekovod i zapalio se.

Jedna osoba je poginula na licu mesta, a druga je prebačena u bolnicu sa opekotinama koje su zahvatile 50 odsto njenog tela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽASNA NESREĆA U RUSIJI! SRUŠIO SE AVION ANTONOV AN-2: Jedna osoba poginula, druga teško povređena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020

Nesreća se dogodila u 4.10 po lokalnom vremenu, a u trenutku nesreće u avionu su bile dve osobe...Jedna osoba je poginula a jedna je teško povređena prilikom pada aviona Antonov An-2 u regionu Nižni Novgorod, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za vanredne situacije...Prema prvim podacima istrage,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.