Srušila se dvospratna zgrada: Dvoje poginulo, osmoro povređeno

Izvor: B92, 11.Jul.2020, 13:16

Srušila se dvospratna zgrada: Dvoje poginulo, osmoro povređeno

Dvoje ljudi je poginulo, a osam je povređeno kada se noćas srušila dvospratna stambena zgrada u renoviranju u Lagosu, javila je danas spasilačka služba.

Lagos je ekonomski centar Nigerije.

Kako je rekao za Frans pres Ibrahim Fariloje iz Nacionalne agencije za upravljanje hitnim situacijama, incident se dogodio oko 2.00 ujuro po lokalnom vremenu, i da je u toku bilo renoviranje zgrade.

On je rekao da su izvukli dva tela i iz ruševina spasli osam osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje su teško povredjene.

Rekao je da bi broj nastradalih bio veći da je zgrada bila skroz popunjena stanarima i da je u zgradi ostalo samo nekolicina stanara dok su se drugi odselili dok traju radovi na renoviranju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srušila se zgrada u Lagosu, dve osobe poginule

Izvor: Blic, 11.Jul.2020

U Lagosu, najmnogoljudnijem gradu na afričkom kontinentu, srušila se jedna zgrada, poginulo je dvoje ljudi, a osmoro je izvučeno iz ruševima, saopštio je Ibrahim Farinloje iz Nacionalne agencije za vanredne situacije, prenosi AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.