Srušila se Cesna u Španiji

Izvor: RTS, 24.Maj.2013, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušila se "Cesna" u Španiji

Tri putnika poginula u udesu "Cesne" koji se srušio na španskom ostrvu Maljorki. Jedino je pilot preživeo. Uzrok nesreće se istražuje.

U udesu malog aviona "Cesne 172" koji se srušio na španskom ostrvu Maljorki poginula su sva tri putnika a jedino je preživeo pilot, saopštile su lokalne vlasti a preneo AP.

Jednomotorni avion je uzleteo danas s aerodroma i nakon što nije uspeo da dostigne visinu srušio se u obližnje polje, saopštilo je regionalno ministarstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U nesreći su izgubili žvot dva muškarca i jedna žena, svi španski državljani, a pilot je izbavljen živ iz olupine.

Španska televizija prikazala je vatrogasce kako gase plamen na avionu i evakuišu teško povređenog pilota.

Uzrok nesreće se istražuje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U udesu malog aviona u Španiji poginula tri putnika, pilot preživeo

Izvor: Blic, 24.Maj.2013

U udesu malog aviona "Cesne 172" koji se srušio na španskom ostrvu Maljorki poginula su sva tri putnika a jedino je preživeo pilot, saopštile su lokalne vlasti a preneo AP...Jednomotorni avion je uzleteo danas s aerodroma i nakon što nije uspeo da dostigne visinu srušio se u obližnje polje, saopštilo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.