Srušićemo Hamas

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 15:18

"Srušićemo Hamas"

Prošireni izraelski kabinet za vanredne situacije sastao se danas prvi put, premijer Benjamin Netanjahu upozorio da se zemlja sprema da "ruši Hamas" u Gazi.

Sastanak, održan u vojnom štabu u Tel Avivu, počeo je minutom ćutanja u znak sećanja na oko 1.300 Izraelaca ubijenih od početka Hamasovog napada prošlog vikenda.

Netanjahu je rekao da svi ministri "rade danonoćno, sa ujedinjenim frontom".

"Hamas je mislio da ćemo biti srušeni. Mi smo ti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji ćemo srušiti Hamas", rekao je on, dodajući da demonstracija jedinstva "šalje jasnu poruku naciji, neprijatelju i svetu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Održana prvi put sednica proširene vanredne vlade, Izrael će srušiti Hamas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2023

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu sazvao je danas prvi put sednicu proširene vanredne vlade, rekavši da je ispoljeno nacionalno jedinstvo poslalo poruku u zemlji i inostranstvu dok se zemlja sprema da "sruši Hamas" u Gazi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.