Srpskom se širi akcija Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi: Humani čiviluk osvanuo i u Bijeljini

Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskom se širi akcija "Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi": "Humani čiviluk" osvanuo i u Bijeljini

"Humani čiviluk" u okviru akcije "Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi" od danas ima i Bijeljina.

Nakon brojnih gradova u regionu ovu akciju u Bijeljini organizovala je vlasnik Turističke agencije "Hepi travel", Maja Antić koja se godinama bavi i humanitarnim radom.

Antićeva kaže da se sugrađani još ustručavaju da priđu "garderoberu na otvorenom" koji se nalazi ispred sedišta Agencije u centru grada.

Ipak, već prvog dana neko od građana je doneo kesu sa garderobom koja će biti okačena uz ostale odevne predmete na humanitarnom čiviluku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Humanitarni čiviluci i u Bijeljini

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2017

BIJELJINA - "Humani čiviluk" u okviru akcije "Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi" od danas ima i Bijeljina...Nakon brojnih gradova u regionu ovu akciju u Bijeljini organizovala je vlasnik Turističke agencije "Hepi travel" Maja Antić koja se godinama bavi i humanitarnim radom...Antićeva kaže da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.