Srpsko-tursko strateško partnerstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2010, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko-tursko strateško partnerstvo

BEOGRAD -

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da su odnosi Srbije i Turske dostigli nivo strateškog partnerstva što je od izuzetnog značaja za stabilnost čitavog regiona.

Kako se navodi u saopštenju vlade, Cvetković i kopredsedavajući Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske, turski ministar rada i socijalne zaštite Omer Dinčer su na sastanku u Beogradu ocenili da je neophodno pojačati ekonomsku saradnju dve zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Posebno je potrebno intenzivirati saradnju na ulaganjima u putnu infrastrukturu i izgradnju putnih pravaca ka južnom Jadranu kroz realizaciju sporazuma potpisanih tokom nedavne posete premijera Turske Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.