Srpski železničari na programu obuke Ruskih železnica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 14:29

Srpski železničari na programu obuke Ruskih železnica

Predstavnici Infrastrukture železnice Srbije i RŽD Internešnl u Srbiji dogovorili su danas u Beogradu sa delegacijom Korporativnog univerziteta Ruskih železnica saradnju i organizaciju naprednih programa obuke za više menadžere srpskih železnica.

Tako će 13. i 14. aprila 20 rukovodilaca razližitih sektora u Infrastrukturi železnice Srbije učestvovati na treningu Korporativnog univerziteta Ruskih železnica posvećenom umetnosti vođenja pregovora.

Dvodnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << intenzivni kurs će biti održan uz korišćenje interaktivnih individualnih i grupnih zadataka, izradu tehnika i strategija za pregovaranje.

Delegacija iz Rusije posetila je danas regionalni Informaciono-obrazovni centar, koji je prošle godine osnovao RŽD Internešnl, gde su predstavljene savremene, digitalne tehnologije za upravljanje železničkom infrastrukturom, koje će se koristiti u budućem Jedinstvenom dispečerskom centru u Srbiji.

Korporativni univerzitet Ruskih železnica uspešno radi već više od 10 godina. Sprovodi jedinstvene programe za obuku, po principu MBA, koji su specijalno organizovani za povećanje kvalifikacija viših i srednjih menadžera ruske železničke kompanije.

"Blisko sarađujemo sa našim investitorima i već tokom procesa izgradnje prenosimo svoje iskustvo i znanje kolegama. U tu svrhu je i otvoren Informaciono-obrazovni centar u Beogradu. Osim toga, organizujemo profesionalnu obuku železničara u ruskim naučnim ustanovama, čiju prednost su već mogli da procene studenti iz Srbije", rekao je generalni direktor RŽD Internešnl d.o.o. Sergej Stoljarov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.