Srpski seljaci hoce Hurem da pregaze traktorom

Izvor: medio.rs, 31.Maj.2015, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski seljaci hoce Hurem da pregaze traktorom

Meštani sela Ivanova prete turskoj glumici koja u njihovom mestu snima film

Zbog snimanja filma “Sulejman Veličanstveni”, u selu Ivanovu podignut je mali filmski grad, ali meštani su ljuti na filmadžije, jer, kako kažu, ne mogu da dođu do svojih njiva.

A prva na meti je Hurem, odnosno Merjem Uzerli koja tumači glavnu ulogu u ovom ostvarenju.

– Ne možemo da prolazimo kada mi to želimo, već kada nam oni dozvole. Mi živimo od poljoprivrede. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mogu da idem u polje da ga obiđem. Lopovi mi kradu krompir. Ne mogu da prođem da sejem kukuruz jer se snima film na nekoj javnoj površini. Treba da idem u Brestovac da bih ušao u svoje polje. Ima da dođem sa traktorom, da uletim na set i da izađem na naslovnoj strani sa naslovom: “Mađar bugarskog porekla pregazio Hurem u Ivanovu – izjavio je meštanin Joza Telbis.

Foto: Siniša Kraljević

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Seljaci iz Ivanova hoće da pregaze Hurem traktorom!

Izvor: Tracara.com, 31.Maj.2015

Meštanima ograničena sloboda kretanja zbog Hurem! (foto: Kurir)Turska glumica Merjem Uzerli, poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, nije baš dobrodošla u svim delovima Srbije.Iako se u noćnom provodu u Beogradu odlično uklopila i slikala sa brojnim fanovima, meštani...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.