Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski mediji o odluci Ustavnog suda: Sud rekao NE

BEOGRAD - Vijest broj jedan u bh. medijima danas je to da je Ustavni sud BiH odbio zahtjev za preispitivanje odluke Ustavnog suda Bosne i Hercegovine o 9. januaru kao Danu Republike Srpske.

Srpski mediji, međutim, danas su više bili zaokupljeni današnjim derbijem (Partizan - Zvezda), odnosno navijačkim tučama koje su se dogodile prije i nakon istog. Takođe, jedna od najčitanijih vijesti danas u susjednoj Srbiji je bila organizacija i sigurnost "Parade ponosa".

Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i tamo, provukle su se i vijesti, o nečemu što je po mnogima u BiH danas bilo najznačajnije,a pored one koja je morala biti objavljena, da je Ustavni sud BiH odbio preispitivanje odluke, dominirala je vijest da "Dodik neće odložiti referendum".

Pa pogledajte naslove srpskih medija o odluci Ustavnog suda:

Euro Blic:

Kurir:

Politika:

Večernje Novosti:

Informer:

Alo!:

Sputnik Srbija:

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.