Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2023, 14:34

Srpski katastar dobio međunarodne ISO sertifikacije za kvalitet i bezbednost

Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je danas da je postao nosilac prestižne ISO sertifikacije i tako potvrdio da je postigao najviše standarde upravljanja kvalitetom celokupnog poslovanja, uključujući registraciju nepokretnosti, kao i informacione bezbednosti i privatnosti informacija građana Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RGZ nakon vanrednog inspekcijskog nadzora Poverenika: Podaci građana su zaštićeni, lažne informacije o ugroženosti na dark vebu

Izvor: Danas, 17.Dec.2023, 14:00

Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je danas da je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, tokom vanrednog inspekcijskog nadzora, zaključio da su informacioni sistemi RGZ i podaci građana Srbije sigurni i zaštićeni prema najvišim svetskim standardima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.