Srpski državljanin uhapšen u Austriji zbog sumnje da je ubio suprugu

Izvor: B92, 22.Mar.2021, 12:35

Srpski državljanin uhapšen u Austriji zbog sumnje da je ubio suprugu

Državljanin Srbije (26) uhapšen je u Salcburgu zbog sumnje da je ubio svoju partnerku (22), sakrio telo, a onda se sam prijavio policiji.

prenosi sajt Salcburg orf.

Kako prenose mediji, on je posle ubistva pozvao dadilju da pričuva njihovo dvoje dece, pa se oko ponoći sam prijavio policiji.

Prema navodima sajtas Salzburg.orf, drama se odigrala u nedelju uveče u velikom stambenom bloku.

"Supružnici, koji inače nisu živeli zajedno, su se sukobili, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te je mladić kuhinjskim nožem nasrnuo na ženu i nanako joj ubode po vratu i gornjem delu tela", prenose tamošnji mediji.

Kako pišu mediji, u stanu su se nalazila i njihova deca koja su sve vreme spavala. Muškarac je sakrio telo, pozvao dadilju da dođe da ih pričuva, pa se nešto pre ponoći sam prijavio policiji.

Mladić je uhapšen, a telo žene odneto je na obdukciju. Deca su prema navodima zbrinuta od strane zaposlenih u Crvenom krstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.