Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Feb.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski carnici spriječili krijumčarenje cigareta

Srpski carinici na graničnom prelazu Šid spriječili su krijumčarenje tovara cigareta " Marlboro”vrijednog više od pet milijuna dinara (oko 41 tisuća eura) , saopćila je Uprava carina Srbije.

Više od 400.000 cigareta otkriveno je na izlazu iz Srbije u Hrvatsku u kamionu sa prikolicom arandjelovačkih registarskih oznaka koji je prevozio tetrapak ambalažu u rolnama za Francusku.

Daljim pregledom ustanovljeno je da se u podu kamionske prikolice nalazi i specijalno izradjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << bunker u kome su takodjer pronadjene cigarete, dok su u kabini kamiona otkrivene i duple fakture za tovar koji je kamion prevozio. Na preko 2.000 boksova otkrivenog "Marlbora" nalazile su se srpske akcizne markice.

Kamionom je upravljao srpski državljanin protiv kojega će biti pokrenut krivični postupak.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjene cigarete vredne pet miliona dinara

Izvor: RTS, 16.Feb.2015

Na graničnom prelazu Šid carinici su sprečili krijumčarenje tovara cigareta marke "Marlboro" vrednog više od pet miliona dinara. . Cigarete su, kako se navodi u saopštenju Uprave carina, otkrivene na izlazu iz zemlje,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.