Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske košarkašice brane titulu na EP

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je na Evrobasket i oko devet sati stigla je u Prag na EP koje počinje u petak.

Pripreme su završene, mjesec dana napornog rada je iza djevojaka, koje su otišle na šampionat koji su osvojile prije dvije godine i napravile istorijski uspjeh.

Nasmijane i raspoložene košarkašice Srbije su zračile optimizmom pred ukrcavanje u avion.

Njihova poruka je jasna: zajedno će se boriti za državni dres kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << proteklih godina, po čemu su postale prepoznatljive, držaće se zajedno i učiniti sve što je u njihovoj moći da opet obraduju naciju.

Zlatna medalja osvojena 2015. u Budimpešti je za pamćenje, sada će svi na košarkašice Srbije gledati sa dodatnom pažnjom i motivacijom, ali su evropske šampionke spremne da prave nova čuda. To govore njihovi osmjesi, raspoloženje, volja i posvećenost da opet urade nešto veliko.

Evrobasket počinje u petak kada će Srpkinje igrati protiv selekcije Grčke od 18 sati. Dan kasnije ih očekuje meč sa Francuskinjama (20.30), nedjelja je rezervisana za predah, dok grupnu fazu završavaju duelom sa Slovenijom (15).

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.