Srpska porodica iz Nemačke imala nesreću u Austriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska porodica iz Nemačke imala nesreću u Austriji

BEČ -

Jedna 17-godišnja devojka iz Srbije poginula je u saobraćajnoj nesreći u Austriji, a njen otac i još dvoje njegove dece, uzrasta 11 i 15 godina, teško su povređeni.

Nesreća se dogodila kod mesta Parndorf, na autoputu A4, saopštila je austrijska policija, navodeći da je iz još nepoznatih razloga sleteo s puta automobil u kome je bila srpska porodica nastanjena u Nemačkoj.

Prema saopštenju policije, najstarija ćerka (20) i majka, koje su, takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bile u automobilu, zadobile su lakše povrede.

"Vozilo se u više navrata prevrtalo u jarku i potom se zaustavilo na krovu. Neki putnici su ispali iz kola, a muškarca su iz vozila izbavili drugi vozači koji su se našli na mestu nesreće", isprišao je Aleksander Heler dežurni u Crvenom Krstu.

On je kazao da je 17-godišnja devojka reanimirana na licu mesta, ali njen život nije mogao da se spase i naveo da su povređeni prebačeni u obližnje bolnice.

Više kola Hitne pomoći, kao i vatrogasaca, kako je rekao Heler, imalo je pune ruke posla, a vozilo kojim je putovala porodica u potpunosti je uništeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.