Srpska policija na udaru: Napadnuti od demonstranata, a optuženi da su nasilni VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 17:43

Srpska policija na "udaru": Napadnuti od demonstranata, a optuženi da su nasilni VIDEO

Neki od evroparlamentaraca koji su podržali srpsku opoziciju u "borbi protiv Srbije" govorili su da je srpska policija "brutalna" prema svom narodu.

Zbog toga nije loše podsetiti ih kako izgleda kada policija vrši nasilje prema svom narodu i to u zemljama Evropske unije.

Sa druge strane, treba razmisliti i o tome ko je zapravo bio nasilan u centru Beograda 24. 12. 2023. godine kada je napadnuta Gradska skupština.

U video-snimku u nastavku možete pogledati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta je sve srpska policija pretrpela tog dana, te sami procenite da li ste primetili "policijsku brutalnost" kod srpskih organa reda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.