Srpska lista: U drugom krugu izbora u Klokotu Srbi nastupaju jedinstveno

Izvor: RTS, 15.Nov.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: U drugom krugu izbora u Klokotu Srbi nastupaju jedinstveno

Kandidat Građanske inicijative "Klokot Vrbovac" za predsednika opštine Klokot Božidar Dejanović, pristupio je Srpskoj listi, pa će uoči drugog kruga izbora za predsednika te opštine, Srbi nastupiti jedinstveno.
Drugi krug izbora najavljen je za nedelju, 19. novembra.
U saopštenju Srpske liste navodi se da je Dejanović pristupio sa sa svim svojim članovima.
"Božidar Dejanović je prepoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << činjenicu da je Srpska lista, i njena misija uspostavljanja političkog jedinstva našeg naroda na Kosovu i Metohiji, budućnost, jer srpski birači su u poslednja dva izborna ciklusa jasno poručili da im je dosta političkih podela", navodi se u saopštenju.
Srpska lista ističe, da će zahvaljujući odluci Dejanovića, Srbi u nacionalno mešovitoj opštini Klokot u drugom krugu izbora za gradonačelnika nastupiti potpuno jedinstveno.
"Politika Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića o jedinstvu Srba se uspešno realizuje na Kosovu i Metohiji, a jedinstveni nastup pod barjakom Srpske liste je jedini ispravan put koji ima podršku ogromne većine građana", poručuje se u saopštenju.
Time je, dodaje se, upućena i poruka svima onima koji ne odustaju od pokušaja da "na antipravni način vrše politički inženjering u većinski srpskim sredinama, jer takva nastojanja samo dodatno homogenizuju Srbe na Kosovu i Metohiji".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.