Srpska i danas ima ispod 100 novozaraženih: Epidemiološka situacija u smirivanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 12:36

Srpska i danas ima ispod 100 novozaraženih: Epidemiološka situacija u smirivanju

Republika Srpska je u poslednja 24 sata zabeležila 89 novozaraženih i šest smrtnih slučajeva

Od poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u poslednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i u bolnicama "Sveti Vračevi" u Bijeljini i "Sveti apostol Luka" u Doboju izvršeno je testiranje 514 laboratorijskih uzoraka, a virus korona potvrđen je kod 89 osobe.

U poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je šest smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona. Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 40.713 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 2.096 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Oporavilo su se 27.774 osobe, a testirano je ukupno 186.450 lica. Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 556, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 200, a u opštim bolnicama 356.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 4.106 osoba, a nadzor je završen kod 131.025 lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.