Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2021, 17:24

Srpska glumica otkazala vjenčanje zbog Sterijine nagrade

Anđela Marić, koja je osvojila priznanje za najbolju mladu glumicu na ovogodišnjem Sterijinom pozorju, odložila je danas sopstveno vjenčanje da bi došla na dodjelu nagrada. Trebalo je da se danas u 15 sati vjenča u Novom Pazaru. Na dodjelu nagrade povela je budućeg supruga, a svadba će biti održana sutra u isto vrijeme.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Glumica Anđela Marić odložila venčanje zbog Sterijine nagrade

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2021

Glumica Anđela Marić, koja je osvojila nagradu za najbolju mladu glumicu na 66. Sterijinom pozorju u predstavi "Ako dugo gledaš u ponor", odložila je današnje venčanje u Novom Pazaru, kako bi stigla večeras u Novi Sad i primila nagradu. Ona je trebalo danas u 15 sati da se venča u Novom Pazaru,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.