Srpska cokolada uzvraca udarac Pionir pobedio bilbordima u Hrvatskoj

Izvor: medio.rs, 22.Dec.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska cokolada uzvraca udarac Pionir pobedio bilbordima u Hrvatskoj

- Sretni blagdani! - jednostavna je poruka proizvođača čokolada, bombona i peciva, koja ujedno slavi i 100 godina postojanja na ovim prostorima

Nakon afere sa srpskim čololadicama u Hrvatskoj, u javnosti nazvane “čokolinda”, domaća kompanija “Pionir” pohvalila se novim bilbordima koji se mogu naći na ulicama Zagreba!

– Sretni blagdani! – jednostavna je poruka proizvođača čokolada, bombona i peciva, koja ujedno slavi i 100 godina postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na ovim prostorima.

Čokoladica “mony” se ovog puta našla na fotografiji koja krasi bilbord i kojom se građanima Hrvatske čestitaju Božić i Nova Godina.

Jeste li videli naše billboarde u Zagrebu? ;) #mony

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.