Srpkinja koja pliva sa najopasnijim morskim životinjama

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja koja pliva sa najopasnijim morskim životinjama

Ivana Orlović Kranjc je odlučila da nikada ne čeka vikend da bi se odmorila od posla I da joj strast, kuća I posao bude - more. Čak se pod vodom I udala! Njoj za dno mora nije potrebno ronilačko odelo i boca, već samo lepa bela haljina.

Za Ivanu ronjenje sa ajkulama nije nikakav problem, ali sa druge strane ugori su malo nervozniji.

Jednom prilikom Ivana je plivala zajedno sa ugorima, a onda joj je ruka završila u ustima jednog ugora. Polomio joj je dva prsta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali kako nam je rekla to je nije sprečilo da nastavi da se druži sa ovim životinjama.

Čak naprotiv, odlučila je da pliva zajedno sa njima potpuno nezaštićena u beloj haljini i snimila film “Ples sa ugorima”. Ovaj film odneo je sve prve nagrade na podvodnim festivalima.

Pogledajte priču o ovoj neverovatnoj devojci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.