Srpkinja koja je svojim talentom oduševila Švajcarsku, ali i fudbalera Bundeslige (VIDEO)

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja koja je svojim talentom oduševila Švajcarsku, ali i fudbalera Bundeslige (VIDEO)

Dvadesetogodišnja Mirjana Zuber dobila je na nedavno završenom Beogradskom Fashion Week-u nagradu časopisa “Elle” za svoju kolekciju “Forties”.

Ova harizmatična lepotica našeg porekla, uspešna je manekenka, televizijska voditeljka i modni stilista u Švajcarskoj. Naša javnost je čula za nju, kada je 2014. godine bila u izboru za mis Švajcarske. Pre sedam meseci sa dizajnerkom Ladom Dragović napravila je modni brend Zuber, a prva kolekcija je već rasprodata. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U razgovoru za naš portal kaže da primećuje razliku u oblačenju između devojaka u Beogradu i Cirihu.

“Ako pokaže noge, nemoj gornji deo, ako je haljina nemoj i šešir, i budncu, i plato štikle koje ne volim jer ne izgledaju elegantno. To je sve malo ‘too much’ u Beogradu. U Švajcarskoj je drugi stil, pantalona, štiklice, bluzica, vest, jako jednostavno”

Mirjana je zavrsila višu ekonomsku školu i tri godine je radila u jednom od vodecih švajcarskih osiguranja, ali 2014. godine opredelila se za svet mode.

Prošle godine udala se za svoju dugogodišnju ljubav Stevena Zubera, fudbalera nemačke Bundeslige. Ali nije klasična žena fudbalera, već ambiciozna i poslovna, pa je često na relaciji Nemačka-Švajcarska-Srbija.

Pogledajte u prilogu šta je sve ispričala za naš portal.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.