Sretko Kalinić ranjen u Zagrebu!

Izvor: Press, 09.Jun.2010, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sretko Kalinić ranjen u Zagrebu!

Sretko Kalinić, član „zemunskog klana" i jedan od osuđenih za ubistvo premijera Zorana Đinđića, koji je od 2003. u bekstvu, ranjen je sa dva hica u prigradskom delu Zagreba! Iako zagrebačka policija još nije objavila identitet napadača, Press saznaje da je Kalinić, iako teško ranjen, uspeo da kaže svoje ime, i dodao da je pokušao da ga ubije Miloš Simović, takođe odbegli „zemunac", osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo premijera Đinđića!
Kako je potvrđeno Pressu u zagrebačkoj policiji, juče oko podneva 39-godišnji muškarac parkirao je svoj automobil i uputio se u šetnju pored jezera Rakitje, kada je ugledao kako prema njemu ide nepoznati muškarac srednjih...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.