Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2023, 11:19

Srednjoškolci iz Kreni-promeni predali peticiju u Predsedništvu da se odlikuju lekari iz Niša

Srednjoškolci iz pokreta Kreni-promeni, predali su danas peticiju sa više od 25.000 potpisa sa zahtevom da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodeli orden lekarima iz Niša, koji su radili vikendima bez finanijske nadoknade kako bi eliminisali liste čekanja pacijenata na operacije, kao poruku da je potrebno više ceniti nečiji trud.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srednjoškolci iz 'Kreni-promeni' predali peticiju u Predsedništvu da se odlikuju lekari iz Niša

Izvor: Beta, 21.Apr.2023

Srednjoškolci iz pokreta Kreni-promeni, predali su danas peticiju sa više od 25.000 potpisa sa zahtevom da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodeli orden lekarima iz Niša, koji su radili vikendima bez finanijske nadoknade kako bi eliminisali liste čekanja pacijenata na operacije, kao poruku da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.