„Sređivanje“ IZ u Crnoj Gori

Izvor: Danas, 26.Mar.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Sređivanje“ IZ u Crnoj Gori

Danas je sedam godina od stvaranja Islamske zajednice (IZ) u Srbiji. Sedmogodišnjicu od objediniteljskog sabora IZ u Srbiji dočekuje sa novim vrhovnim poglavarem, ali i inicijativom bivšeg poglavara, aktuelnog sandžačkog muftije Muamera Zukorlića da svoje muftijske ingerencije uspostavi i u crnogorskom delu Sandžaka, koji naziva Južnim Sandžakom.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

BKZ: ‘Fejzić drži političke hutbe, a zabranjuje uposlenicima IZ da prisustvuju skupovima BKZ-a’

Izvor: SandzakPress.net, 27.Mar.2014, 10:15

Rožaje – Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori je u saopćenju, datom povodom stavova muftije sandžačkog Muamer-ef. Zukorlića izrečenih gostujući u emisiji “Bez granica”, namjerno ili u neznanju,  prisustvo muftije sandžačkog na kulturnoj manifestaciji povodom osnivanja Odbora Bošnjačke...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.