Srećno završena potraga za ženom iz sela kod Bora

Izvor: B92, 05.Jul.2020, 14:54

Srećno završena potraga za ženom iz sela kod Bora

Potraga za starijom ženom iz sela Bučje kod Bora, koja je trajala od jutros, obustavljena je pošto se sama vratila kući, saopštila je Gorska služba spasavanja.

Iz te organizacije su podsetili da je žena nestala juče u večernjim časovima, a da su poziv za pomoć primili 15 sati posle njenog nestanka.

"U njenoj porodici kažu da je žena već nekoliko puta odlazila i sama se posle nekog vremena vraćala kući", naveli su iz GSS.

Dodali su da je u potrazi na području Borskih stolova učestvovalo pet spasilaca iz stanice Boljevac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obustavljena potraga za ženom iz borskog sela, sama se vratila kući

Izvor: Danas, 05.Jul.2020

Potraga za starijom ženom iz sela Bučje kod Bora, koja je trajala od jutarnjih časova, obustavljena je pošto se sama vratila kući, saopštila je Gorska služba spasavanja (GSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.