Izvor: Blic, 29.Mar.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećno 'grebanje' na Mladence

Srećno 'grebanje' na Mladence

Rade Đurović, kupujući kumu poklone za Mladence, pazario je i šest tiketa nagradne igre 'Ogrebi i blago tebi' od kojih mu je jedan doneo glavnu premiju- stan i automobil 'Golf 5'.

Rade će sa suprugom i tri ćerke već danas početi da seli stvari iz očeve porodične kuće u Ovči u nov stan od 84 kvadrata u Ulici Marka Oreškovića. I nov auto dobrodošao je porodici Đurović, jer Rade do sada nije imao svoja kola.

- Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od ukućana mi nije poverovao kada sam im javio. Srećku sam izgrebao na poslu, tako da su mi samo kolege poverovale. Odmah mi je skočio pritisak, dobio sam temperaturu, a imao sam i 109 otkucaja srca u minuti. Do uveče nisam mogao da se smirim - ispričao je srećni dobitnik.

Inače, u porodici Đurović naviše uplaćuju LOTO tikete, a jedino Rade ponekada kupuje grebalice Državne lutrije 'Srbije'. M. P. V.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.