Srećan sam

Izvor: Kurir, 20.Dec.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećan sam

BEOGRAD - Posle tačno 53 dana iza rešetaka Centralnog zatvora, Miladinu Kovačeviću juče je ukinut pritvor odlukom Okružnog suda u Beogradu koji je osporio rešenje Drugog opštinskog suda o produženju te mere zbog opasnosti od bekstva. U daljem toku postupka Kovačević će se braniti sa slobode i sačekati krajnji ishod istrage koju je protiv njega pokrenulo srpsko pravosuđe zbog sumnje da je u kafanskoj tuči teško povredio kolegu sa univerziteta u državi Njujork i na nezakonit način preko srpskog konzulata pribavio putnu ispravu kojom je iz SAD pobegao u Srbiju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kovačević pušten iz zatvora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Dec.2008

Okružni sud u Beogradu u petak je ukinuo je produženje pritvora studentu košarkašu Miladinu Kovačeviću iz Kule, optuženom u SAD-u za premlaćivanje američkog kolege, i on će se u daljnjem tijeku postupka braniti sa slobode, izjavio je ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.