Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 03:33

Sreća ipak ne može da se glumi: Isplivala dokaz fotka da li je brak Saške i Đorđa Đokovića lažan FOTO

Saška i Đorđe Đoković brak shvataju veoma ozbiljno
Otkako su se zavetovali na večnu ljubav, popularna voditeljka Saška i njen suprug, Đorđe Đoković uživaju u čarima bračne zajednice. Nedavno su se ostvarili i u ulozi roditelja pa je bajkovit period za ovu malu, slatku porodicu tek počeo.
Budući da je vreme odmora i da je većina poznatih ličnosti na putovanjima, priliku za uživanje na moru iskoristio je pomenuti mladi par.
Pročitajte Neprepoznatljiva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ovo je ostvarenje sna – Saška Đoković smršala preko 20 kilograma, svako jutro uradi OVO FOTO
ATA images

Saška i Đorđe Đoković brak smatraju najsvetijom institucijom pa su se tako odlučili da na odmor ponesu samo dobro raspoloženje, ljubav i energiju koja vrca.
Funkcionišu sjajno i imaju skladan odnos a to je dokazala i fotografija koju je lepa plavuša objavila putem Instagrama. U zanosu, dok je Đorđe nežno grli ona se osmehuje a prelep prizor pruža se iza njihovih leđa. Zajedno su dočekali zalazak Sunca, uz vino, osmeh i dobro raspoloženje.
Pročitajte Na dan svog rođendana saznao loše vesti – Đoković bije bitku života
Instagram

Da li im još neko pravi društvo na ovom romantičnom putovnaju, ili su se supružnici odlučili da uživaju sami, još uvek nije poznato.
Ono što svakako jeste jasno je da su Saška i Đorđe Đoković stavili tačku na negativna govorkanja o braku… Ljubav naprosto cveta!
Pročitajte Porodica slomljena zbog snajinog postupka – Saška Đoković odvela tromesečnu bebu, ovo je neoprostivo FOTO

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.