Srđan Todorović dobio sina!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Todorović dobio sina!

Dečak je na svet došao u kasnim večernjim satima, a presrećni roditelji još uvek nisu dali ime bebi, koja je dobila čistu 10-ku.

Popularni glumac postao otac: Srđan Todorović

 

Kako telegraf saznaje, proslavljeni glumac Srđan Todorović i supruga Ana tokom noći postali su roditelji jednog lepog dečaka.

 

Porođaj se dogodio u kasnim večernjim satima i protekao je u najboljem redu. Beba i mama se osećaju odlično, a roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još uvek nisu dali ime dečaku.

 

Budući da se Srđan nije javljao na telefon, pozvali smo glumčevog oca, legendu srpskog glumišta Boru Todorovića da mu čestitamo što je postao deka.

 

- Jao hvala vam, evo svi se radujemo. Dečak je potpuno zdrav, dobio je čistu 10-ku, a Srđan i Ana su presrećni – rekao nam je oduševljeni Bora.

 

Žika i Ana venčali su se u oktobru 2004. godine. On je još tada bio jedan od najcenjenijih glumaca u regionu, a Ana student Filološkog fakulteta. Njih dvoje su se upoznali na Adi Bojani, gde Srđan godinama letuje, ljubav je planula na prvi pogled, a prijatelji popularnog glumca su tada rekli da im je samo nekoliko dana nakon upoznavanja priznao da je našao ženu svog života.

 

Venčanje je održano u Aninoj porodičnoj kući na Cetinju, a prisutni su bili samo roditelji, kumovi i najuža porodica. Nakon svadbe, par je nastavio život u stanu koji im je poklonio Žikin otac. Bora je tada izjavio da svi željno iščekuju potomstvo, a sada, deset godina kasnije, želja im se ispunila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.