Srceparajuća poruka majke čije je dete žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA: Srce me boli kad te vidim tužnog, uvek ću ti BRISATI SUZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srceparajuća poruka majke čije je dete žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA: "Srce me boli kad te vidim tužnog, uvek ću ti BRISATI SUZE"

Tridesetjednogodišnja majka napisala je više nego emotivnu poruku svom sinu nakon što je dečak bio predmet vršnjačkog nasilja.

Kamila Roelants iz Irske, napisala je više nego emotivnu poruku svom sinu nakon što je dečak bio predmet vršnjačkog nasilja.

Naime, ova žena je na jednoj internet stranici namenjenoj majkama, podelila pismo posvećeno svom sinu, nakon što on bio maltretiran u školi od strane vršnjaka zato što je drugačiji. Sve to zbog mogućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << autizma, budući da već 18 meseci lekari pokušavaju da utvrde dijagnozu ovom dečaku.

- Reči ne mogu da opišu šta sve osećam prema njemu, ali sam to ipak uspela da izrazim u ovoj poruci koja je nastala nakon što sam provela još jedno veče tešeći ga zbog maltretiranja - kaže Kamila.

Ova žena dodaje da njen sin biva ismevan u pokušaju da se uklopi u školi. Svaki trud nažalost biva osujećen zbog potencijalne bolesti, što dodatno podstiče njegove vršnjake da ga napadaju.

Međutim, ova posvećena majka se zaklela da će svom detetu uvek biti oslonac i saveznik.

Prenosimo pismo koje je Kamila posvetila sinu:

- Moj maleni,

Srce me boli kad te vidim tužnog. Kao što znaš, svi smo mi različiti, a drugačije ne mora nužno da bude loše. Volela bih da svi mogu da vide koliko si pametan, zabavan i sladak zapravo.

Bio si maltretiran u školi i to ti je slomilo srce. Čvrsto te držim, brišem ti suze, a u stvari i ja plačem iznutra. Kako bih volela da ti nije tako teško. Kako ume da bude okrutan ovaj svet kad se trudiš da se uklopiš. Iako imaju samo sedam godina, i oni mogu biti zli i bezobzirni, ravnodušni i netolerantni. Ipak, ne mogu ih naučiti da budu ljubazni i tolerantni i ne mogu da promenim ovaj sistem koji nas je izneverio.

Opet smo ti i ja sami protiv čitavog sveta. Obećavam da te neću izneveriti. Meni možeš sve da kažeš. Uvek ću te držati čvrsto i brisati suze kad si tužan.

Trudiću se da ostanemo jaki, ali kad ideš u školu, ja neću biti tu da te držim za ruku. Kad prođeš kroz ta vrata, opet si sam i bespomoćan. Volela bih da mogu samo da poljubim da prođe, kao kad si bio mali. Kad bih samo imala čarobni štapić ili super moći da utičem na druge ljude... Tako bih želela. Volim te i mnogo sam ponosna na tebe - završila je ova žena.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.