Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 05:31

Srce Gudeljeve majke nije izdržalo: Mesecima se borila, ali više nije imala snage

Majka Nemanje Gudelja ugasila Instagram profil
Mesecima se već šuška da Anastasija Ražnatović i majka njenog izabranika nisu u najboljim odnosima, međutim, Nemanja Gudelj je sve to porekao uz tvrdnju da je kada su porodični odnosi u pitanju sve u najboljem redu.
Pročitajte Provokacija za provokacijom – Evo šta je Olivera Gudelj poklonila Anastasiji povodom 25. rođendana FOTO  Instagram

Međutim, mnogo toga je ukazivalo da ipak nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sve onako kako tvrdi fudbaler. Počevši od toga da se Tasa i Olivera ne prate na Instagramu do toga da se gospođa Gudelj u poslednje vreme nije pratila nijednu Nemanjinu utakmicu na kojoj je bila i pevačica.
Pročitajte  Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj Instagram

I kada se muški deo porodice uputio u rodno Trebinje, Olivera i Vanja su izostale. No, ako je suditi po Fejsbuk profilima nekih članova familije Gudelj, Anastasija je odlično prihvaćena bez obzira na njen odnos sa svekrvom.
Pročitajte Kad je videla šta Nemanja radi, Anastasija polupala pola kafića – Fudbaler je zanemeo u trenutku Facebook

A, da je pevačica u odličnim odnosima i sa Nemanjinim bratom i snajkom, jasno je i po fotografijama i video snimcima koje u poslednje vreme objavljuju kako Anastasija, tako i braća Gudelj.
Pročitajte Anastasija Ražnatović menja život iz korena – Život u Španiji više ne dolazi u obzir  https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2023/07/355393139_982602089437152_7122289704328801320_n.mp4
Da li zbog toga što više nije mogla da gleda koliko je njen sin lud od ljubavi prema devojci koja se njoj ne dopada, ili možda više nije želela da čita komentare u vezi njenog i Anastasijinog odnosa, tek, majka Nemanje Gudelja više nije izdržala, pa je ugasila Instagram profil.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM, FACEBOOK




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.