Srboljub Antić zvanično kandidat za predsednika DS

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srboljub Antić zvanično kandidat za predsednika DS

Kandidat za predsednika Demokratske stranke, Srboljub Antić, pozvao je danas članove te partije da glasaju za opciju koja donosi promene i da tako pokažu građanima da je stranka spremna da se promeni.

Foto: FoNet/Antonio Ahel

Antić je na konferenciji za novinare objavio da je danas predao dovoljan broj potpisa za kandidaturu za predsednika stranke.

"Pozivam članove DS da glasaju za opciju koja donosi promene. Time ćemo pokazati građanima Srbije da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stranka spremna da se promeni i da ponovo osvoji njihovo poverenje", rekao je on.

Šef Antićevog izbornog štaba, Miodrag Gavrilović, zahvalio je svim članovima DS koji su im ukazali poverenje.

"Osetili smo veliku energiju članova stranke koji žele da dođe do promene. Zahvaljujemo na poverenju koje su nam ukazali, poverenje nećemo izneveriti. Ovo je prilika i put da pokažemo kako se poverenje može graditi", rekao je Gavrilović.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Antić predao potpise za kandidaturu za predsednika DS

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2016

Kandidat za predsednika DS Srboljub Antić pozvao je danas članove te partije da glasaju za opciju koja donosi promene i da tako pokažu građanima da je stranka spremna da se promeni...Antić je na konferenciji za novinare objavio da je danas predao dovoljan broj potpisa za kandidaturu za predsednika...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.