Srbin uhapšen u Italiji: U sportski automobil nagurao 13 migranata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 14:25

Srbin uhapšen u Italiji: U sportski automobil nagurao 13 migranata!

Kada je shvatio da je primećen vozač je pokušao da pobegne povećavajući brzinu na automobilu ali ga je patrola pretekla i bezebdno zaustavila.

Državljanin Srbije T. T. (26) uhapšen je u Trstu kada je policija u njegovom sportskom automobilu sa srpskim tablicama pronašla 13 migranta od kojih je jedan maloletan.

Kako navode Italijanski mediji on je zaustavljen na delu puta u Bangoli dela Rosandra kada su ga uočili pripadnici Sektor granične policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- U vozilu je bilo odstranjeno zadnje sedište, a na tom mestu pronađeno 12 migranata iz Bangladeša i jedan iz Pakistana. Svi su muškarci, a među njima bio je jedan maloletnik - rečeno je za tamošnje medije i dodao da su svi tražili međunarodnu zaštitu.

Na kraju istrage migranti su prevezeni u odgovarajuće ustanove za zdravstveni nadzor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kelebija, devet migranata u "mercedesu", priveden državljanin Srbije

Izvor: RTS, 03.Avg.2021, 12:11

Mađarska policija privela je 21-godišnjeg državljanina Srbije zbog krijumčarenja ilegalnih migranata. . .Na lokalnom putu kod mesta Balotasalaš u blizini Kelebije, patrola mađarske policije zaustavila je "mercedes vaneo" srpskih registarskih oznaka..Osim vozača sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.